top of page

Infosessie: nieuwe spoorverbinding Venlo - Antwerpen

Het project SYN-ERGIE onderzoekt de mogelijkheden van een duurzamer en efficiënter aanbod voor
het containervervoer op de as West-Vlaanderen/ Antwerpen/ Nederlands Limburg, dit in de vorm van een barge- of spoorverbinding.

Goed nieuws rond een business case voor het spoor. Een operator in Venlo plant nl. om op zeer korte termijn een spoordienst aan te bieden tussen Venlo en Antwerpen. U staat open voor alternatieven voor het wegvervoer van en naar de haven van Antwerpen? U bent benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen die deze verbinding oplevert? Kom dan zeker naar de infosessie op 2 jul in Venlo.

Opzet van deze sessie:

  • Concrete informatie over de spoorverbinding in kwestie.

  • Polsen naar de interesse van de partijen m.b.t. het gebruik van deze spoorverbinding.

  • Bundelen krachten en samenbrengen volumes.


Vanuit het project SYN-ERGIE bestaat de mogelijkheid om geïnteresseerde partijen te ondersteunen in het doorrekenen van de business case en wordt een tool aangeboden voor de synchromodale planning, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Interesse? Schrijf u dus snel in!

 


 

 

​​​​Het project SYN-ERGIE wordt voor 50% gefinancierd vanuit het Interreg V-programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Daarnaast krijgt het project steun van de Provincie West-Vlaanderen (BE) en de Provincie Limburg (NL).

Locatie
Inschrijven

Villa Flora – Sint-Jansweg 20 / Vergaderzaal LIOF – Venlo

Jos Ernenst: 06 29 530 993 of syn-ergie@liof.nl

Dinsdag 2 juli 2019 - 16.00u

Datum en timing
SYN-ERGIE_logo_01.gif
SYN-ERGIE_banner.jpg
bottom of page