top of page

Marktoproep logistieke bedrijven

SYN-ERGIE_logo_01.gif

 

POM West-Vlaanderen en LIOF onderkennen het belang van een sterke logistieke sector tussen West-Vlaanderen (BE) en Limburg (NL) en een daarbij horende multimodale ontsluiting van de provincies. Samen met Belgische en Nederlandse partners participeren beide organisaties daarom in het SYN-ERGIE project dat multimodaal/synchromodaal vervoer wil realiseren op de corridor West-Vlaanderen-Antwerpen-Limburg.

Op basis van een gerichte marktbevraging willen de POM West-Vlaanderen en LIOF verladerscommunities vormen met zogenaamde early believers, om in een volgende fase samen met geschikte logistieke dienstverleners een competitief en duurzaam multimodaal aanbod te creëren. Zowel voor het spoorvervoer als voor de binnenvaart is er daarbij binnen het project een testpilot voorzien.

Daarom starten de POM West-Vlaanderen en LIOF met verkennende gesprekken (aanmelden kan vanaf nu!) met verschillende bedrijven en organisaties in de logistieke keten die actief zijn op eerdergenoemde transportcorridor, om na te gaan of multimodaliteit via verladerssamenwerking voor deze bedrijven een optie is. Met uw deelname krijgt u toegang tot een cluster van bedrijven dat samen met de projectpartners innovatieve werkvormen voor multi- en synchromodaliteit gaat ontwikkelen.

​​Wilt u met ons dat gesprek aangaan? Neem dan zeker contact met ons op:

 


Het SYN-ERGIE project krijgt financiële steun van het Interreg-programma Grensregio Vlaanderen-Nederland.

POM West-Vlaanderen
LIOF

Jeroen Daese: 0476 83 78 94 of jeroen.daese@pomwvl.be

Jos Ernenst: 06 29 530 993 of syn-ergie@liof.nl

bottom of page